mandag 5. september 2016

KM 2016 - Her er resultatene fra helgens finaler

Klubbmesterskapet for 2016 er vel overstått og vi takker alle for et supert arrangement med mye moro og god tennis.

Singel damer

Det ble dessverre dårlig med kamper i dameklassen i år også. Kun to påmeldte og en av disse måtte i tillegg trekke seg. Vi håper damene kommer sterkere tilbake ved neste anledning.

Singel Veteran

I veteran ble det noen spennede semifinaler mellom gamle og nye kjente. Knut Bjørheim møtte nykommer Per Sørpebakken i den ene. Odd. A. Svendsen møtte Frode Hansen i den andre.



I finalen møttes Knut Bjørheim og Odd. A. Svendsen. Vi gratulerer Knut Bjørheim med en flott seier i dette oppgjøret og gull i veteranklassen for andre år på rad.

Single Herrer

Med 27 påmeldte er det vel ny rekord i antall deltakere i herrer single i år? Uansett var det en masse kamper som måtte avgjøres før vi kom frem til finalehelgen. Flaks med været gjorde at stort sett all kampene ble spilt uten problemer eller utsettelser i år.

I kvartfinalene spilte:

Tommy Nordbø vs. Knut Aukland
Zoran Eric vs. Knut Bjørheim
Øyvind Østby vs. Petter Reed
Stain Wangen vs. Anders E. Karlsen

Resultatene her lover godt for de yngre kreftene i klubben.

I semifinaler spilte Nordbø mot Eric og Østby mot Wangen. Eric og Østby vant begge underholdende kamper og gikk videre til finalen.



Finalen ble en fight av de sjeldne. Etter 7-5 til Østby i første sett åpnet Eric med å ta de to første gamene i andre sett. Men der var det også slutt resultatmessig for Eric. Selv om siste sett var mye jevnere enn resultatet tilsier klarte Øsbtby etterhvert å lande en sikker seier med 6-3.

Gratulerer med gull i herreklassen til Øyvind Østby.

Double

Med åtte påmeldte lag i double ble det en kort og intensiv affære. Finalen mellom Eric/Sørlie og Tobiassen/Lyngheim ble vunnet av favorittene, som nå har fire klubbmesterskap i double, Zoran Eric og Carsten Sørlie.



Vi gratulerer duoen Zoran Eric/Carsten Sørlie med gullet i double.